Pravljen od starinskih i autohtonih rasa – 70% govedine buše i 30% svinjetine moravke. Zahvaljujući ovom odnosu mesa, sudžuk ima blaži ukus govedine, sa dodatnom punoćom i sočnošću koju daje moravka. Idealno za ljubitelje delikatesa koji preferiraju finije i uravnotežene arome.
Eko Moravka Moravkin sudžuk, 250 g
960,00 rsd
Dostupno u skladištu!
Eko farma Moravka nastala je 2019. godine, iz želje tri brata da stvore jedinstvene proizvode od naše autohtone rase svinja - moravke. Sama ideja sinula je Vladimiru, jer po njegovim rečima u to vreme nije bilo kvalitetnih proizvoda od ove rase svinja.
Moravke samo spavaju u štali, sve ostalo se dešava napolju, što naravno utiče na sam kvalitet proizvoda. Spečifičan je način prerade mesa i sama tehnologija zrenja, način sušenja, mesto sušenja, drvo kojim se meso dimi, kao i začini koji se koriste prilikom dimljenja.
Morate biti prijavljeni da biste postavili recenziju.
Recenzije
Još nema komentara.