
Prerada mesa Miladinović
Jedan momak iz sela kraj Smederevske Palanke, odvaja se od svoje porodice sa 15 godina. Odlazi u Beograd kako bi usavršio mesarski zanat i osnovao svoju preradu mesa. Sad već porodičan čovek i osnivač prerade mesa Miladinović, svoju firmu registrovao je u Boleču. Velika mu je želja da svoje zanatske suhomesnate proizvode omogući ljudima iz grada. Sva sirovina je od naših ljudi, iz sela u Srbiji. U skopu naše prerade, imamo i pečenjaru.
Pročitajte više

Farma i pečenjara Dva brata
Farma i pečenjara Dva brata se nalazi u selu Pudarci, u okolini Beograda. Pre sedam godina smo sasvim slučajno počeli da se bavimo tovom prasadi i jaganjaca, čije meso plasiramo kroz pečenjaru. Na poljoprivrednom gazdinstvu uzgajamo voće i žitarice. Žitarice koristimo za ishranu naših životinja sa farme.
Naš cilj je pre svega da meso koje ispečemo ima prepoznatljiv ukus, po kom će nas naši kupci pamtiti.
Pročitajte više