
Igra ukusa
Ćureća pršuta je delikates koji spaja tradicionalno i moderno! Nastali smo pre više godina kao poduhvat nekoliko prijatelja sa fakulteta sa idejom da u moru proizvoda sumnjivog kvaliteta ponudimo nama dragim ljudima nešto posebno, zdravo i pre svega ukusno.
Recept nije tajna, tajna je posvećenost
Ćureća pršuta se pravi od samo tri sastojka: ćurećeg belog mesa, himalajske soli i belog luka. Sam proces pripreme zahteva vreme, jer za savršen komad ćureće pršute potrebno je od 5 do 6 nedelja predanog rada i posvećenosti.
Tempo našeg rada diktira priroda
Prve nedelje se ćureće belo meso stavlja u pac, da upije himalajsku so i beli luk. U drugoj nedelji se diže na dim, da pokupi najbolje arome domaće bukve i potom se diže na vetar. Tada priroda određuje kojom brzinom će se meso osušiti.
Ko stoji iza ćureće pršute?
Iza naše pršutice stojimo mi! Ivan i Marko sa svojim najbližima. Trudimo se da dosta toga radimo sami ali vremenom kako smo rastali počeli smo da uključujemo sve više saradnika. Danas nas 4000 domaćinstava u koja isporučujemo pršuticu obavezuju na kvalitet i odgovornost! Sa mnogima smo se upoznali na kućnom pragu a danas smo postali i prijatelji! Naša misija je otpočetka jasna: zdrav, ukusan i tradicionalan proizvod na trpezi nama dragih ljudi.
Pročitajte više